آیفون تاشو

اپل بالاخره به دنیای گوشی‌های تاشو وارد می‌شود

شایعات حاکی از آن است که اپل سرانجام وارد دنیای گوشی‌های تاشو خواهد شد. در حالی که آن‌ها سال‌هاست که این فناوری را بررسی می‌کنند، غلبه بر مشکل چین‌خوردگی صفحه نمایش مشکل اصلی آن‌ها در این راه بوده است.

از سوی مقابل کارشناسان بسیاری از طراحی تاشوی اخیر سامسونگ، یعنی گلکسی زد فلیپ ۶ تعریف و تمجید کرده‌اند. حالا به نظر می‌رسد اپل در حال ساخت یک رقیب است.

آیفون تاشو احتمالا تا سال ۲۰۲۶ معرفی می‌شود

طبق گزارش‌ها، اپل در حال توسعه یک آیفون تاشو مشابه گوشی‌های زد فلیپ سامسونگ است. احتمال دارد این طراحی جدید تا سال ۲۰۲۶ همراه با ویژگی‌های بهبود یافته دوربین مانند دیافراگم متغیر عرضه شود. این لنز قدرتمند به کاربران امکان کنترل نور و جزئیات گرفته شده را می‌دهد و جلوه‌های خیره کننده‌ای مانند پس‌زمینه تار ایجاد می‌کند.

اپل این شایعات را تأیید نکرده است، اما این گزارش نشان می‌دهد که این غول فناوری در حال برنامه‌ریزی برای تغییرات هیجان‌انگیز برای آیفون‌ها در سال‌های آینده است. در حالی که آیفون‌ها در حال حاضر بسیار محبوب هستند، ارتقاءهای اخیر منتقدان آن را تحت تاثیر قرار نداده و ویژگی‌هایی مانند اکشن باتن در آیفون ۱۵ پرو انقلابی نبوده است.

با این حال، یک آیفون تاشو می‌تواند بازی را تغییر دهد. شایعات به عرضه یک آیفون به طور قابل توجهی باریک در سال آینده اشاره می‌کنند. این می‌تواند موجی از دستگاه‌های باریک‌تر اپل را به راه بیاندازد که شامل ساعت‌های هوشمند، مک‌بوک‌ها و آیپدهای باریک‌تر و سبک‌تر می‌شود.

اپل اخیراً با آیپد پرو بازطراحی‌شده ۹۹۹ دلاری خود که به باریک‌ترین طراحی آن‌ها تا به امروز می‌بالد، حتی باریک‌تر از آی‌پاد نانو نمادین، توجه‌ها را به خود جلب کرد.

چرا اپل هنوز گوشی تاشو نساخته است؟

دلیل تأخیر اپل در گوشی‌های تاشو همچنان نامشخص است. گزارش‌‌ها حاکی از آن است که آن‌‌ها از سال ۲۰۱۹ روی این مفهوم کار می‌کنند. با این حال، به احتمال زیاد تکمیل صفحه‌نمایش تاشو و مقابله با هزینه بالاتر موانعی برای این امر بوده است.

اولین گوشی موتورولا ریزر که در سال ۲۰۲۰ عرضه شد، قیمت گزافی معادل ۱۵۰۰ دلار داشت! حتی آخرین زد فلیپ ۶ سامسونگ نیز با قیمت ۱۱۰۰ دلاری به فروش می‌رسد. در حالی که قیمت گوشی‌های تاشو در حال کاهش است، اما همچنان بسیار بالاتر از قیمت اولیه ۸۰۰ دلاری آیفون‌های پرچمدار ۱۵ یا گلکسی اس ۲۴ هستند.

یکی دیگر از چالش‌ها خود چین‌خوردگی صفحه نمایش بوده است. طبق گزارش‌ها، اپل می‌خواست از این نقص بصری اجتناب کند که منجر به تاخیر در توسعه شد. با این حال اینکه آیا آن‌ها توانسته‌اند معضل چین‌خوردگی را حل کنند یا هزینه کلی را کاهش دهند، فعلاً نامشخص است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *